Snö?

Hejhej!
Idag på skolan började det plötsligt snöa... Wat?
 
HAHAAH! Förra året kom snön supersent, men nu bah.. Oktober? Ja, jag vet att det är September nu, men det är bara några dagar kvar tills oktober!
 
Det var iaf konstigt.. Visst var det kallt ute, men jag visste inte att det var så kallt! Hahahaa!
 
Oktober btw, sitter och funderar på vad jag ska klä ut mig till Halloween! Jag tänker mig att göra en film med typ Tom, och då måste jag hårdträna honom! Han var riktigt irriterad på mig i tisdags, han fick tillochmed till en bett i min arm, dock backade jag honom ordentligt, och då lydde han mig hur bra som helst! Eller nästan.. Han var lite irriterad, men aja!
I varje fall, jag vill filma mig och Tom, jag är typ en grudge, och någon filmar.. Det finns en perfekt stig där jag står. OH! Jag kan verkligen föreställa mig allt!! Så här:
 
Man ser bara en massa skog svishar förbi, kameramannen åker på en cykel typ och håller i kameran och har lixom zoomat in i skogen så att det ser väldigt rörigt ut. Bara massa skog som åker förbi. Sedan tvärstannar hen vid stigen och filmar mig som står där, bara tittar på hen med vit klänning och rött hår.  Om det går, ska jag lära Tom att komma på kommando, och då kommer han ut ur skogen, jag hoppar upp och rider iväg barbacka ut på en äng. Sedan kommer en tjej/kille (någon som jag känner i typ klassen.. Jag vet inte) och tittar på när jag rider. Då filmar man i två scener lixom, en där jag rider, och en där hen går mot mig, på låtsas alltså. Sedan klipper man ihop båda bilderna, och när hen har kommit till mig "går jag igenom" människan, så jag travar med Tom igenom människan. Jag är bara en skepnad lixom.. HAHHAHA! Det är assvårt att förklara! Jag hoppas ni fattar!
 
Gud vad coolt att få göra sånna saker.. Dock krävs det att jag och Tom får något samspel emllan oss, som kommer ta mer än en månad att fixa antar jag.. AJAAA! Höhö! 8D  Jag får kämpa!
 
Hoppas det inte blev för mycket att läsa nu.. xD
 
C'ya,