Bloggen fyller ett år!

Hejhej!
 
Idag så fyller JoliPhoto.blogg.se ETT ÅR! :'D Jag har lyckats hålla igång en egen blogg (mer eller mindre x3) i ETT HELT ÅR! Det är amazing!
 
Som jag anade gjorde jag inte något särkilt inför idag, förutom....
 
 
... Att jag skaffade ett nytt marsvin.... o.o HAHAHHA! Jag har faktiskt gjort det! Jag har skaffat ett nytt marsvin! Jag är helt crazy! xD
 
Denna gången blev det ett virvelmarsvin som heter Sigrid! :'D Hon är pigg och jättesnabb, men är gansk försiktig just nu. Hon verkar trivas ganska bra med mina andra två marsvin, men de är fortfarande lite kaxiga mot henne. 
 
En av de snällaste och mjukaste marsvin jag har träffat! Jättesnabb är hon också, och älskar verkligen att undersöka! Undersöka ALLT ska hon göra! 
 
Hon är ca tre år, så hon är jämnårig med Kola.
 
Hennes fullständiga namn (utan efternamn då) är Sigrid Siggan Humla Cloetta! :'D Haha! Sjukt långt, men jag vet inte vilket namn som är finast XD Min kompis kom på Humla, eftersom att hon är randig på sidan, och Cloetta har jag alltid velat döpa ett marsvin till! Det passar ganska bra på henne! Söt som choklad! :D
Kommer säkert att blogga om hur det går med min lilla marsvinsflock, för att se förändringen mellan att vara ett nytt marsvin, som sedan, förhoppningsvis, bjuds in i flocken och de är lyckliga tillsammans!
 
Hoppas ni har en bra helg!
 
C'ya,